13.03.20 - ден на нашите заблуждения и грешки. Луната е

...
13.03.20 - ден на нашите заблуждения и грешки. Луната е
Коментари Харесай

Ден на нашите заблуждения и грешки

13.03.20 - ден на нашите заблуждения и неточности.

Луната е в символ Скорпион до 13:10ч на 14 март

Емоционалното възбуждение се усилва. Освобождава се огромно количество разрушителна сила. В такова време хората стават по раздразнителни и нервни. Заедно с това се покачва чувствителността. Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Всяко проявяване на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Дори в близост да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, то вие би трябвало да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри. В тези дни доста хора виждат света откъм най-лошата му страна. Не предприемайте нищо ненадейно, не вземайте решения.

Луната в Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

Доминиращ 19 лунен ден до 23:17ч на 13 март (от 22:02ч на 12 март)

Ден на нашите заблуждения и неточности. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати въздействия. Лесно биват манипулирани. Този лунен ден носи отрицателна сила.

Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на вехтории и ненужни движимости.

Бъдете деликатни към отправените ви оферти (колкото и съблазнителни да наподобяват сега), не се поддавайте на провокации и непознати внушения. Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте изцяло уверени в тях.

В този лунен ден Висшите сили ни „ проверяват” за горделивост и злопаметност. Контактите с хората са неподходящи и е добре да се сведат до най-малко. Избягвайте разногласия и изясняване на връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката ви. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще – възможност за машинация и отчаяние.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите. Подстрижката ще притегли единствено отрицателни прекарвания.

Не се предлага да вършиме покупки. Това се отнася преди всичко за питателните артикули.рискувате да купите некачествена стока, което може да стане причина за натравяне.

Следва 20 лунен ден от 23:17ч на 13 март до 00:30ч на 15 март

29 безоблачен ден – Ден на благите проявления и инициативи. Може да изберете нов път, да вършиме нови проекти. Приветства се възприятието за комизъм, което се демонстрира в този ден като чувство за избавление от своите комплекси.

Действителността е отражение на нашите мисли и постъпки
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР