12-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО през

...
12-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО през
Коментари Харесай

Предстои най-голямото селскостопанско изложение в България

12-тото издание на Специализираното ревю за земеделие БАТА АГРО през 2019 година ще се организира от 14 до 17 май на обичайното място – летище Стара Загора. Форумът за нововъведения, технологии и срещи на бизнеса се провежда от Българска асоциация на търговците на агротехника и още веднъж ще показа най-големите световноизвестни марки за селскостопанска техника, артикули и услуги за земеделието.

Изложбените площи ще са с напълно нов формат – те ще са ситуирани в правоъгълник, в центъра на който са полетата за демонстрации на артикули за земеделието. Новата идея дава по-добра видимост на площите и прави ревюто по-компактно, като фокусът е върху експонатите и демонстрациите.

За първа година в границите на БАТА АГРО компаниите, които оферират семена, препарати за растителна отбрана и торове, ще имат опция да показват своите артикули на опитни полета с посеви.

Друга оригиналност ще е регистрацията за гости. Посещението на ревюто остава гратис, само че ще е належащо всеки да се записва – авансово в уеб страницата на БАТА АГРО или на място в дните на ревюто. Така уредниците от Асоциацията ще могат най-точно да дефинират какъв брой хора са участвали, както и да извлекат данни за интереса към ревюто и профила на посетителите.

Заявки за присъединяване от изложители към този момент се одобряват, като са в действие отстъпки за ранно записване от цените за изложбени площи – 40% понижение при заявяване до 14 декември 2018 година и 20% понижение – до 28 февруари 2019 година, оповестиха още уредниците.

Редактор: Ива Иванова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР