12 родни звезди захвърлиха дрехите, за да участват в заснемането

...
12 родни звезди захвърлиха дрехите, за да участват в заснемането
Коментари Харесай

Николета Лозанова се съблече за добра кауза

12 родни звезди захвърлиха облеклата, с цел да вземат участие в снимането на благотворителен календар. Александра Петканова, Диляна Попова, Иво Аръков, Николета Лозанова и Папи Ханс са измежду известните персони, които театралничат чисто голи в помощ на фондацията " Шаро – подай лапа на изоставените ".
На черно-белите фотоси, дело на фотографа Коко Кръстев, те са в компанията на изоставени кучета, които са намерили дом благодарение на фондацията.

" Заедно с други 11 известни българи, се снимах за благотворителния календар BeHuman(e), с цел да покажа, че без облекла и етики, всички сме просто хора. Moже да закупите календара от и ", написа брачна половинка на Даниел Петканов в Instagram.
 
" Благотворителният календар - BeHuman(e) е към този момент факт, а с голотата си, в този кадър демонстрирам не съблазън, а нуждата от топлота за една бездомна душа! ", написа пък Николета Лозанова в обществената мрежа.
Диляна Попова интензивно взе участие в благотворителни начинания и е безжалостен бранител на правата на животните. Тя е вегетарианка, а преди време даже се затвори в клетка в центъра на София, с цел да предизвика хората да спрат да купуват облекла от естествена кожа.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР