12 Май Първото издание за 2021 на фестивала завърши с

...
12 Май Първото издание за 2021 на фестивала завърши с
Коментари Харесай

С над 330 часа уникално съдържание завърши Българският Гейминг Маратон

12 Май
Първото издание за 2021 на фестивала приключи с над 330 часа автентично наличие, основано от 42 участници - с 11 повече от първото издание, оповестиха уредниците на събитието от TDB Play. Съдържанието е от български стриймъри, ютюбъри, изгряващи звезди и персони от културния живот у нас, сред които хедлайнерите на събитието Китодар Тодоров, Aethelthryth, Dido_D, Mr_JackP0t, Gothika_47, xXShadowHexXx, Pavel&Icaka, Gabinka и други

Отчитат се още над 150 000 неповторими фенове, следили разнообразието от стриймове и шампионати. Общият брой на игрите, които бяха показани на маратона, бе 48, като в него влязоха хитови заглавия като Grand Theft Auto 5, Fortnite, Minecraft, FIFA 2021, Brawl Stars, Geoguessr, PUBG, набиращите известност Valorant и Wild Rift, както и класики като StarCraft 2, CS:GO, DOTA 2, League of Legends и World of Warcraft.

Зрителите са гледали над 45 000 часа от програмата на Българския гейминг маратон - с над 4 000 часа повече от предишното издание на събитието.

Следващото издание на Българския Гейминг Маратон ще бъде на 5 септември. Вече е разгласен и един от акцентите на фестивала - " Балансът сред видеоигрите и уговорките ".

" Разговаряйки за маратона с медии, сътрудници, участници, сътрудници и другари, си дадохме сметка, че тематиката с салдото сред видеоигрите и другите аспекти от живота е от изключителна значимост за доста хора от нашето общество, разяснява Мартин Кадинов, съосновател на TDB Play. Поставяме си за цел да предизвикваме конструктивен разговор по тази тематика още със идващото издание на Маратона, който е при започване на образователната година - 05.09.2021. Имаме привилегията да организираме едно от най-значимите събития в областта на видеоигрите, с което имаме вяра, че върви и социална отговорност. "

Септемврийското издание на Маратона не е последното за годината. Феновете ще се срещнат с обичаните си основатели на наличие и на 19 декември.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР