12 красавици от Беларус позират за календара на фона на

...
12 красавици от Беларус позират за календара на фона на
Коментари Харесай

Горещи и палави момичета от Беларус в нов стилен автокалендар /снимки/

12 хубавици от Беларус театралничат за календара на фона на редки коли от Минск, Брест и Гродно. Изданието обичайно бе показано от уредниците на беларуския авто фестивал SunDay.
Всичко това се случи, макар че SunDay беше анулиран за първи път от 10 години заради пандемията. Ето за какво гласуването за най-хубавите планове е трябвало да се извърши онлайн. В обществените мрежи почитателите са помолили уредниците да се осъществя и календарът с девойките все пак, тъй като той е станал признак на фестивала.
За разлика от предходните години, в този момент изборът на хубавиците е осъществен без гласоподаване в интернет, тъй че девойките ще бъдат видени за първи път едвам на самия календар.
Партньорите на фестивала от компанията Fortis са предложили нов формат - в този момент момичето става главното на фотографията, тя е изкарана на напред във времето. Освен това календарът е станал "по-смел ": в случай че преди хубавиците бяха изцяло облечени, в този момент те са по-разкрепостени, макар че всичко, както и преди, е в рамките на благоприличието.
Момичетата театралничат до коли от автомобилния фестивал, като измежду героите на календара са реставрираният в Брест товарен евакуатор GMC Brigadier, няколко Nissan Silvia от шампионата на Беларус по дрифт, ретроавтомобилът Pontiac Silver Streak 8 1950, плановете BMW E36 и Audi A3, Chevrolet Camaro и Corvette, типичен Mercedes S124, както и мотоциклети Harley -Дейвидсън и ИЖ.
Календарът със стилните хубавици се е получил в действителност много впечатляващ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР