12-годишният Александър, детето, което изчезна на 11 ноември, изненадващо бе

...
12-годишният Александър, детето, което изчезна на 11 ноември, изненадващо бе
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Сашко е намерен жив, за радост и изненада здрав

12-годишният Александър, детето, което изчезна на 11 ноември, изненадващо бе намерено на 20 километра от родния си град. Намерен надълбоко в планинско дере, дребният Сашко, който има аутизъм, е с драскотини и леко обезводнен. Някак се е сдобивал с храна и вода, откриват първите проучвания.

Спасителите му се оказаха двама от доброволците, търсили от ден първи - Милко Михалков и Веселин Георгиев от пернишкия Клуб по пара- и делтапланеризъм. Те отхвърлиха премията от 100 000 лв., която бащата на Александър разгласи през вчерашния ден.

Програмата, посредством която страната ни покриваше 25 ст. на литър от базовите горива, ще продължи до края на годината - въпреки парите да свършват този месец. А следващата година ще имаме нова, ориентирана единствено към хората с ниски приходи, разгласи служебният вицепремиер по стопански въпроси.

Най-малко 437 деца са убити в Украйна от началото на войната, оповестиха локалните управляващи, а най-малко 837 са ранени. Тези данни са непълни - не е ясна обстановката в окупираните от Русия региони на страната.

Очаква ни най-противоречивото Световно състезание по футбол в историята, споделя спортният редактор на Клуб Z Валентин Маринов, само че множеството хора отново ще го гледат.

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР