12-годишната Клеопатра от русенското село Ветово се продава за 100

...
12-годишната Клеопатра от русенското село Ветово се продава за 100
Коментари Харесай

Странен случай! 12-годишната Клеопатра от Ветово се пусна за продажба като булка за 100 000 евро, социалните ще я обгрижват сега

12-годишната Клеопатра от русенското село Ветово се продава за 100 000 евро. Снимката й е разгласява в разградска Facebook група за продажба на движимости. Това провокира вълна от неодобрение.

Пред камерата на Нова телевизия обаче майката на Клеопатра Мария Парушева небрежно скърши мерака на богатите педофили като съобщи, че това е детска смешка. Момичето не се продавало.

Обявата е от профил с име „ Принцесата на тати “ и осведоми, че против 100 000 евро детето може да бъде купено за брак.

След като обявата провокира вълна от неодобрение, бе свалена от обществените мрежи, а отдел „ Закрила на детето “ се самосезира.
Клеопатра живее с майка си и татко си. Детето има още трима братя и сестри. Всички знаеха за случката в обществените мрежи.
„ Тя на смешка си пуснала обявата. Аз нищо не знаех “, сподели Мария Парушева.

„ На 21 години би трябвало да е, с цел да може да я продам. Има и такива, които продават 12-годишните си деца. Ние не вършим такива неща. Когато ще е огромна, тогава може. Как ще продаваме малко дете? Смешна работата е! “, разяснява майката на Клеопатра.
„ Как ще я продам? Аз ум имам ли? “, повтаря тя.

Шефката на Дирекция „ Социално подкрепяне “ Яница Рачева пък сподели, че към този момент е осъществена инспекция.

„ Посетихме детето и организирахме диалог с родителите. Установи се, че с тяхно познание щерка им е разгласила фотография във фейсбук. Това е детско развлечение. Не е срещнала техния упрек. Била е подкрепена ненапълно за това, което прави “, съобщи Рачева.

Детето ще бъде ориентирано да употребява като обществена услуга психическа помощ в Община Ветово.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР