„12 години сме в ЕС, не можем да достигнем онази

...
„12 години сме в ЕС, не можем да достигнем онази
Коментари Харесай

Елена Йончева в Добрич: „Визия за България” и „Визия за Европа” предлагат радикална промяна

„ 12 години сме в Европейски Съюз, не можем да достигнем онази Европа, за която всички мечтаем. Всички български жители желаеме обществена правдивост, почтени заплати и пенсии. Въпреки това, Борисов ни сложи освен в ъгъла на Европейски Съюз, само че и ни вади от него ". Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева пред поданици на Добрич. Тя добави, че по тази причина Българска социалистическа партия води тази борба, която е освен за Европа, само че и за България. „ Затова, дружно с поданици на всички градове и села у нас, създадохме „ Визия за България " и „ Визия за Европа ". Тези два документа съдържат концепциите на левицата за радикална смяна във всички сфери у нас, с цел да не бъдем първи във всички отрицателни ранглисти в Европа и да живеем почтено. За да стартираме осъществяването им, още веднъж ни е нужна поддръжката на всички българи с №18 в бюлетината ", сподели още Йончева
Пред жителите на Добрич Елена Йончева разяснява, че концесията на летище „ София " най-вероятно ще бъде дадена на турска компания. „ Борисов се трансформира в брокер на Ердоган, а България е превърната във вилает ", безапелационна бе тя. Йончева, сподели още, че летището в столицата, освен е най-голямото у нас, само че и е вратата към Европа и е част освен от националната ни сигурност, само че и от европейската. „ Летище „ София " е печелившо, в последните години приходите му се усилват с 20% и стигат до 168 млн. лева Печалбата на летището е съвсем 13 млн. лева годишно. Защо е нужно печелившо дружество да се дава на концесия, европейско ли е да дадеш летището си на концесия на друга страна? ", попита Йончева. Тя добави, че през днешния ден кранчето на газта се държи от Турция, тъй като Борисов е спрял „ Южен поток ", а в този момент желаят да й дадат и българското летище.
„ След като ръководещите стартират с нарастването на цената на промишления ток, евентуално в идващите месеци ще усилят и битовия. Днес представители на бизнеса обявиха, че НЕК, страната с тази си политика, работи като проведена незаконна група ", разяснява още Елена Йончева. Тя разгласи, че незабавно след празниците - на 7-ми май българските предприятия са накарани да заплащат най-скъпия ток в Европа - 84 евро на мегават, за сравнение- в Чехия и Унгария цената е 40 евро. „ Защо са го създали? За да си поделят един дребен кръг от хора едни милиони за сметка на всички нас ", безапелационна бе Йончева. Тя напомни, че Държавният департамент на Съединени американски щати споделя, че най-голямата корупция в България е в енергетиката и огромните инфраструктурни планове. „ Корупция има на всички равнища в страната и от страната ни всяка година се източват милиарди ", съобщи Елена Йончева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР