110 лева месечна такса с включено ДДС достигна мястото за

...
110 лева месечна такса с включено ДДС достигна мястото за
Коментари Харесай

110 лева на месец за мястото за паркиране в центъра на Пловдив

110 лв. месечна такса с включено Данък добавена стойност доближи мястото за паркиране по време на търг в регион " Централен “. Участваха двама претенденти, като стъпката за наддаване бе 5 лева, а началната цена - 20 лв. с Данък добавена стойност за месец.

" Достигането до действителната пазарна цена на местата за паркиране пред блока и големият интерес към наемането им, е следващото доказателство, че " Централен “ е най-предпочитаният регион за живеене в Пловдив. През последните години се построиха доста нови паркоместа, само че те към момента са незадоволителни за потребностите на жителите. Надявам се в бъдеще, със градежа на многоетажни паркинги, този проблем да бъде решен “, разяснява за plovdiv24.bg кметът на регион " Централен “ Георги Стаменов.

Припомняме, че съгласно промените от март в Наредбата за реда и изискванията за издаване на позволение за прилагане на място, общинска благосъстоятелност за местодомуване на лек автомобил, в случай че има повече от един кандидат, се организира търг с очевидно наддаване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР