11 ограничителни колчета са изрязани в участъка от път I-1

...
11 ограничителни колчета са изрязани в участъка от път I-1
Коментари Харесай

Вандали изрязаха 11 ограничителни колчета в Кресненското дефиле

11 ограничаващи колчета са изрязани в сектора от път I-1 през Кресненското дефиле от недобросъвестни жители. С тази вандалската демонстрация се основават предпоставки за нерегламентирано изпреварване в правата, записана от Министерство на вътрешните работи като сектор с централизация на пътнотранспортни катастрофи, оповестяват от АПИ.
Повредените ограничаващи колчета по пътя през Кресненското дефиле ще бъдат възобновени и още веднъж ще би трябвало да се изразходват бюджетни средства вместо да се влагат в нова маркировка, пътни знаци, мантинели и ограничения за сигурност, означават още от АПИ.

Агенцията призовава пътуващите по републиканската пътна мрежа да осведомят неотложно органите на Министерство на вътрешните работи, в случай че виждат недобросъвестни жители, извършващи вандалски актове или кражба на пътни такъми.
В средата на юни колчетата по първокласния път през Кресненското дефиле бяха инсталирани, с цел да се ограничи изпреварването.
В свое изявление тогавашният районен министър Гроздан Караджов изясни, че мярката се подхваща, защото неправилното изпреварване в този сектор е главната причина за пътните произшествия.

Източник: dnes.dir.bg
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР