11-годишната Ванеса Стоянова се нуждае от спешна операция на гръбначния

...
11-годишната Ванеса Стоянова се нуждае от спешна операция на гръбначния
Коментари Харесай

Да помогнем на Ванеса! Детето се нуждае от спешна операция, за да живее

11-годишната Ванеса Стоянова се нуждае от незабавна интервенция на гръбначния дирек, с цел да продължи да живее, научи организация BulNews. С молба за помощ към нас се обърна майката на детето Ирина, която умолява хората с положителни сърца да дадат вяра на дребната й принцеса.
Ванеса незабавно се нуждае от интервенцията на гръбначния дирек, който притиска белият дроб и затруднява дишането и със всеки минал ден. Сумата за интервенцията е 45 000 лв. и е непостижима за фамилията й.
Ванеса и родителите й живеят в София, само че са родом от врачанското село Синьо Бърдо. Детето е родено с огледални органи и вродена сколиоза на гръбначния дирек. В последните 4 месеца положението на лъчезарното момиченце се влошило фрапантно и при обзор се оказало, че градусите на изкривяването на гръбнака са стигнали 120°. Прешлените притискат съдбовно белите дробове и сърцето и е неотложно да се направи животоспасяваща интервенция в най-кратък период. Следващият обзор на Ванеса ще бъде осъществен на 6 декември, като до тогава фамилията би трябвало да е събрало по-голямата част от сумата, с цел да бъде планувана дата за интервенция.
Всеки може да помогне за лекуването на Ванеса, като подари своята милостиня на следната банковата сметка:
Банка ОББ
Банкова сметка в лв.
BG26UBBS80021074425140
Ванеса Миленова Стоянова
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР