11-годишен млад футболист е арестуван по подозрение, че е стрелял

...
11-годишен млад футболист е арестуван по подозрение, че е стрелял
Коментари Харесай

11-годишен, обвинен в стрелба по 2 тийнейджъри на футболна тренировка във Флорида, е арестуван по обвинение в опит за убийство

11-годишен млад футболист е задържан по съмнение, че е стрелял и ранил двама свои сътрудници по време на подготовка във Флорида в понеделник вечерта, оповестиха управляващите.

Детето простреля две 13-годишни в комплекс за отдих в Апопка, тъкмо отвън Орландо, след сборичкване сред тях по време на футболна подготовка на Pop Warner, сподели шефът на полицията в Апопка Майк Маккинли пред кореспонденти във вторник.

Единият младеж беше лекуван в болница и освободен, а другият към момента беше на лекуване във вторник, сподели шефът. Единият е с рана на ръката, а другият на торса, сподели Маккинли.

11-годишното дете е взело револвер от колата на майка си, където оръжието е било в незаключена кутия, сподели шефът. Детето е стреляло и двамата младежи, сподели Маккинли.

Полицията била извикана в комплекса и 11-годишното дете било записано в център за оценка на малолетни по авансово обвиняване в опит за ликвидиране втора степен, сподели Маккинли.

Властите изследват дали възрастните ще бъдат упрекнати, сподели Маккинли.

Видео демонстрира, че младежите са тичали, когато е стреляно, сподели Маккинли.

Пистолетът е бил законно притежаван, сподели Маккинли. Разследващите не знаят какво е довело до сбиването сред младежите, сподели той.

11-годишното дете не е имало предходно престъпно минало, сподели шефът.

„ Надяваме се, че 11-годишното дете ще получи помощта, от която се нуждае, с цел да се увери, че това не е решение за остатъка от живота му “, сподели Маккинли. „ Той е на 11. Предстои му дълъг живот. Няма подозрение, че той може да обърне нещата. ”

Apopka Pop Warner разгласява изказване, в което се споделя, че групата е „ надълбоко натъжена от това събитие и нашите мисли и молебствия са със засегнатите фамилии.

Тренировките във вторник бяха анулирани, консултантските услуги ще бъдат налични за тези, които се нуждаят от тях, а организацията ще организира наставнически срещи в сряда, сподели групата.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР