Шест месеца след първия случай на Ковид-19 в Бразилия броят

...
Шест месеца след първия случай на Ковид-19 в Бразилия броят
Коментари Харесай

Броят на жертвите на коронавируса в Бразилия надхвърли 120 хиляди души

Шест месеца след първия случай на Ковид-19 в Бразилия броят на смъртните случаи в страната премина прага от 120 000, предаде Франс прес, като цитира министерството на здравеопазването.

Броят на жертвите за последното денонощие е 758, с което броят им достигна 120 262. В страната с 212 милиона жители са регистрирани официално общо 3 846 153 случая на заразяване.

За разлика от развитието на епидемията в Европа и Азия, където болестта напредваше бързо, преди да спадне след няколко седмици на изолация, средният брой на жертвите в Бразилия остава сравнително постоянен от три месеца насам, отбелязва АФП.

Очаква се във вторник страната да обяви официално удължаването на програма с икономически помощи, която трябва да помогне на населението да издържи на икономическите щети от новата коронавирусна пандемия, предаде Ройтерс, цитирани от БТА.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11864  99 новозаразени с ковид, двама умряли 99 новозаразени с ковид, двама умряли  Над 25 млн. към този момент са инфектираните с COVID-19 по света Над 25 млн. към този момент са инфектираните с COVID-19 по света  Ню Йорк регистрира нови 7 смъртни случая на COVID-19 Ню Йорк регистрира нови 7 смъртни случая на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР