Членовете на неформалното обединение Учители за безопасно образование изразяват подкрепата

...
Членовете на неформалното обединение Учители за безопасно образование изразяват подкрепата
Коментари Харесай

Учители за безопасно образование: Подкрепяме здравните мерки и преминаването към електронно обучение

Членовете на неформалното обединение " Учители за безопасно образование " изразяват подкрепата си към предложените мерки в защита на здравето и живота на гражданите, и приветстват преминаването към обучение в електронна среда в писмо до медиите.

Писмото от учителите е адресирано и до министъра на здравеопазването проф., до Националния оперативен щаб, до председателя на комисията по образованието и науката към Народното събрание Милена Дамянова, и до членовете на комисията.



" Считаме, че тази въведена мярка за спиране на разпространението на вируса ще спаси човешки животи. Благодарим за емпатията и съпричастността. Групата ни остава отворена и с готовност да помага на колеги преподаватели, които биха имали проблем с платформата за дистанционно обучение, за да получат необходимата им подкрепа с цел ефективно и качествено обучение в електронна среда ", се казва в писмото от учителите за безопасно образование.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15622  Безплатно тестване на чехите за COVID-19 преди Коледа? Безплатно тестване на чехите за COVID-19 преди Коледа?  БХРА подарява топъл обяд за медиците в Коронавирус отделенията в страната БХРА подарява топъл обяд за медиците в Коронавирус отделенията в страната  Полиция спря заравяне с 400 присъстващи в Германия Полиция спря заравяне с 400 присъстващи в Германия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР