Членове на руските специални сили дезинфекцираха старчески дом в района

...
Членове на руските специални сили дезинфекцираха старчески дом в района
Коментари Харесай

Руската армия продължава да оказва помощ в Италия в борбата срещу COVID-19

Членове на руските специални сили дезинфекцираха старчески дом в района на град Бергамо в Северна Италия, в който 35 души починаха от COVID-19, предаде Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3007
Войниците пристигнаха с големи камиони с руското знаме. Тяхната мисия беше да изтръгнат коронавируса от старческия дом в Албино, градче, в което от началото на епидемията на 23 февруари починаха общо 143 души.

Облечени от главата до петите в сини или сиви защитни екипи, с покрити изцяло с маски лица, военните първо се дезинфекцираха самите те, преди да подхванат старческия дом, използвайки дезинфектанти в големи бидони от неръждаема стомана, предава БТА.

В Италия пристигна 15-и самолет от Русия с оборудване за борба срещу коронавируса

Руските военни са част от помощ, изпратена от Русия на Италия в борбата с коронавируса. Според в. " Стампа ", който цитира руския посланик в Италия, Русия е пратила на Апенините 15 специални полета на руската военна авиация и 122 специалисти. Сред руските военни има и няколко висши кадри.

,,Помощите не се отказват, но трябва да бъдем много внимателни. Средиземно море, както и източната, така и централната му част, са бойно поле за хегемония, от Сирия до Либия. Трябва да избегнем една здравна криза да стане един политико-военен въпрос ", предупреждава италианският генерал Марко Бертолини, който е заемал редица командни постове в италианските въоръжени сили. Той припомня, че последният път, когато руска армия е стъпвала в Италия, е бил през 1799 г.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3007  Доналд Тръмп се отхвърли от концепцията да затваря Ню Йорк Доналд Тръмп се отхвърли от концепцията да затваря Ню Йорк  Испания предприе нова тежка мярка поради следствията от ковид Испания предприе нова тежка мярка поради следствията от ковид  Нидерландия изтегля стотици хиляди китайски маски без документ Нидерландия изтегля стотици хиляди китайски маски без документ
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР