Целта на събирането на тираджиите, преминаващи у нас за Турция,

...
Целта на събирането на тираджиите, преминаващи у нас за Турция,
Коментари Харесай

Заради COVID-19: Пазят тираджиите да не се размотават, а да спазят карантината

Целта на събирането на тираджиите, преминаващи у нас за Турция, е да бъдат ограничено движението им и да се спази карантинният период. Това каза главен комисар Светлан Кичиков, директорът на " Гранична полиция ". По думите му така няма да има размотаване.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2859
В предаването „ Плюс – минус “ по Нова ТВ. той обясни, че именно това е наложило тировете да бъдат пренасочени към временния паркинг на бившето летище Узунджово край Хасково. Там ще има полицейски патрол, който ще следи на място ситуацията, преди да бъдат пропускани шофьорите към Турция. Целта е да се избегнат тапите по граница, които не са малко. Кичиков обясни, че бавното преминаване е заради турските гранични власти.

Събраха стотици тираджии на бившето летище " Узунджово "

Наши представители обаче са разговаряли с турските си колеги и в резултат пропускането на тежкотоварни автомобили се е забързало. Комисар Кичиков обясни, че е имало облекчаване на проверките от страна на южната ни съседка, свързани с коронавируса.

„ Турската страна има сериозни рестрикции, не мога да кажа какво точно промениха, но в момента нещата вървят много добре “, коментира той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2859  Организация на обединените нации: Карантината усилва риска от домашно принуждение Организация на обединените нации: Карантината усилва риска от домашно принуждение  Конгресът блокира контрола на Тръмп върху пакета от 2,2 трилиона $ против пандемията Конгресът блокира контрола на Тръмп върху пакета от 2,2 трилиона $ против пандемията  Училищата в Италия ще останат затворени и след 3 април Училищата в Италия ще останат затворени и след 3 април
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР