Футболен клуб Лудогорец подкрепи Хасан Адемов в битката му с

...
Футболен клуб Лудогорец подкрепи Хасан Адемов в битката му с
Коментари Харесай

Хасан Адемов подкрепен от любимия футболен клуб в битката срещу COVID-19

Футболен клуб " Лудогорец " подкрепи Хасан Адемов в битката му с коронавируса. Депутатът е фен на разградчани и е гледал много от мачовете им.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3672
Посланието за здраве бе отправено на официалната страница на " Лудогорец " във фейсбук.

" Бързо оздравяване, г-н Адемов! ПФК Лудогорец пожелава бързо оздравяване на депутата Хасан Адемов, който бе дигностициран с COVID-19. Д-р Адемов е роден в град Исперих и е верен фен на Лудогорец. Желаем му в скоро време отново да бъде здрав и да се видим на стадион " Хювефарма Арена ", гласи съобщението.

Депутат заразен с COVID-19



Официално бе съобщено, че Хасан Адемов е заразен с коронавирус. Започва тестване на всички депутати, както и на контактувалите с него други хора. Самият Адемов е в стабилно състояние и се лекува в болница.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3672  Болен от ковид е настанен в болничното заведение в Петрич Болен от ковид е настанен в болничното заведение в Петрич  Страната ни прибира наши сънародници от Испания на 4-ти април Страната ни прибира наши сънародници от Испания на 4-ти април  Албания продължава ограничаващите ограничения до края на епидемията от ковид Албания продължава ограничаващите ограничения до края на епидемията от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР