Утре ще изследват всички контактни с пациента, заразен с новия

...
Утре ще изследват всички контактни с пациента, заразен с новия
Коментари Харесай

Утре изследват всички контактни с пациента, който избяга с такси от болницата в Стара Загора

Утре ще изследват всички контактни с пациента, заразен с новия коронавирус, от село Паничерево, който днес избяга от Университетската болница в Стара Загора и беше заловен от полицията.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5399
Това потвърди за БТА областният управител на Стара Загора Гергана Микова, председател на Областния оперативен щаб. Заразеният е наел такси тази сутрин и се е прибрал в ромския квартал в родното си Паничерево, община Гурково. Заради инцидента, здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, с която постави цялото село под карантина.

Ананиев затвори село Паничерево със заповед

Мъжът е един от четиримата пациенти, приети в Клиниката по инфекциозни болести миналата нощ, според директора на болницата проф. д-р Йовчо Йовчев. Той е един от петимата жители на балканското село, които са били контактни с доказано заразен пациент. Мъжът е в добро състояние тази вечер, уточни проф. Йовчев.

Болен от коронавирус избяга с такси от болницата в Стара Загора

Полицията е издирала и таксиметровия шофьор, който е превозил от болницата в Стара Загора до Паничерево мъжа с COVID-19. По случая е образувано досъдебно производство, уточниха от пресцентъра на ОД на МВР. Това е първи подобен случай в региона след обявяването на извънредното положение в страната.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5399  107 умряли от ковид за последните 24 часа в Турция 107 умряли от ковид за последните 24 часа в Турция  Проф. доктор Николай Габровски: Заради дребна група хора сме подложени на по-строги рестрикции Проф. доктор Николай Габровски: Заради дребна група хора сме подложени на по-строги рестрикции  Дания смекчава някои от ограниченията против ковид Дания смекчава някои от ограниченията против ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР