Трима словенски военнослужещи, които участват в мироопазващата операция на НАТО

...
Трима словенски военнослужещи, които участват в мироопазващата операция на НАТО
Коментари Харесай

Трима словенски военнослужещи в Косово са се заразили с коронавирус

Трима словенски военнослужещи, които участват в мироопазващата операция на НАТО в Косово КейФОР, са се заразили с новия коронавирус, съобщи ТАСС, като се позовава на информационния портал " 24ур ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6298
В момента словенските военни са се самоизолирали в базата на международните сили в Прищина. Състоянието им се определя като стабилно. Планира се те да бъдат евакуирани в родината си до края на следващата седмица.

Броят на регистрираните заразени в Словения достигна до 1388, съобщи словенското правителство. Това е с 15 повече от вчера. Пред денонощието се съобщава и за един починал пациент с Ковид-19, с който общият брой на смъртните случаи в страната достига до 81.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6298  Близо 150 инфектирани с новия ковид на борда на Близо 150 инфектирани с новия ковид на борда на " Коста Атлантика "  Броят на умрелите за един ден от COVID-19 в Италия е най-нисък от 17 март Броят на умрелите за един ден от COVID-19 в Италия е най-нисък от 17 март  Жена на 46 година е новият случай на ковид в Смолян Жена на 46 година е новият случай на ковид в Смолян
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР