Трима бургаски тийнейджъри – двама на 14 г. и един

...
Трима бургаски тийнейджъри – двама на 14 г. и един
Коментари Харесай

Банда пишлигарчета от Бургас крадат торти и трошат

Трима бургаски тийнейджъри – двама на 14 г. и един на 16 г., изпотрошиха няколко търговски обекта в жк " Славейков”, окрадоха стока и пари и избягаха, но полицаите от Второ и Пето РУП попаднаха на следите им и ги разкриха за месец.

На 15 декември м.г. тримата нахлули в кафе-сладкарница до бл. 55 в комплекса, разбивайки стъклото на входната врата. Вътре те строшили витрината на хладилника, с което нанесли щети за общо 2 хил. лв., и просто избягали, пише Флагман.

Това явно им харесало и късно вечерта на 9 или 10 януари те атакували баничарница до бл. 9 в комплекса, като хвърлили по прозореца й бетонна плочка. Този път те не се ограничили само с разрушения, а отмъкнали монетник със сериозна парична сума.

Дни по-късно – на 14 януари, набралите смелост младежи проникнали в друга сладкарница, намираща се до бл. 70 в жк " Славейков”. Там решили да отмъкнат торти, пасти и алкохол на обща стойност 180 лв.

Не са ясни причините, поради които тримата подрастващи без криминално минало, са започнали с престъпната серия. След себе си, освен разрушение и парични загуби, те обаче оставили и следи, които полицаите на Пето и Второ РУП бързо открили и стигнали до тяхната самоличност.

Тримата тийнейджъри са задържани и разпитани. Те направили пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Второ РУП-Бургас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР