Три кабинета за имунизация на медици срещу COVID-19 ще бъдат

...
Три кабинета за имунизация на медици срещу COVID-19 ще бъдат
Коментари Харесай

В Русенско разкриват три кабинета за имунизация на медици срещу COVID-19

Три кабинета за имунизация на медици срещу COVID-19 ще бъдат разкрити в Русенско. Два от тях ще са в Русе - в Университетската болница " Медика " и в Белодробната болница, а третият ще е в многопрофилната болница " Юлия Вревска " в град Бяла. Това съобщиха от Областния оперативен щаб в крайдунавския град.

От там информират, че първата фаза на имунизация на медици ще се състои до края на месеца. До момента желание са заявили общо 1202 лекари, фармацевти, стоматолози, медицински сестри, санитари.

От Областния щаб съобщиха, че е създадена организация, като около Коледа се очаква да пристигне първата партида от ваксината.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16910  Депутатът от НФСБ Валентин Касабов води тежка борба с COVID-19 Депутатът от НФСБ Валентин Касабов води тежка борба с COVID-19  Гърция ще заплати 2,3 милиарда евро за 18 френски изтребителя Гърция ще заплати 2,3 милиарда евро за 18 френски изтребителя " Рафал "  В Сливен са разкрити COVID-кабинети и лаборатории за PCR-тестове В Сливен са разкрити COVID-кабинети и лаборатории за PCR-тестове
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР