Трагедия сполетя по Коледа дупнишкото село Самораново, 42-г. Григор Зарчев

...
Трагедия сполетя по Коледа дупнишкото село Самораново, 42-г. Григор Зарчев
Коментари Харесай

Трагедията е голяма! Гришата, загинал край хижа Отовица, оставя 10-месечно бебе

Трагедия сполетя по Коледа дупнишкото село Самораново, 42-г. Григор Зарчев падна в пропаст на пътя за хижа „ Отовица” и загина, остави 10-месечно бебе сираче. В РУП – Дупница работят по няколко версии, включително и за самоубийство, пише Struma.bg.

Драмата се разиграла в деня след Коледа, Григор Зарчев-Гришата излязъл от вкъщи около обяд, той съобщил на съпругата си Даниела, че отива на разходка до х. “Отовица” да се разтъпче. Не се върнал до вечерта и майка му Веска позвънила на тел. 112 да търси помощ за сина си. В същото време близки на семейството тръгнали да го издирват по пътя за хижата. Не се наложило спасителната служба да изпраща хора, тъй като скоро близките се натъкнали на тялото на Григор, то било открито в пропаст до пътя в близост до несъществуващия вече санаториум за психично болни, близо до х. “Отовица”.

На ръце мъжете пренесли тялото до пътя, откъдето с автомобил е закарано в кюстендилската морга. Погребението на младия мъж е насрочено за утре, събота, в Самораново.

В селото се коментират различни версии за гибелта на Григор Зарчев, който дълги години е живял и работил в Италия. Завърнал се окончателно преди около 3 г. и създал семейство с бившата домакинка на детската градина в с. Бистрица Даниела Манева, срещу която се води дело в съда за присвояване на над 84 000 лв. от месечните такси на децата, посещаващи детската градина. Докато върви делото, двамата се сдобиха с дете, което е на 10 месеца.

Не е открито предсмъртно писмо в дома на Григор Зарчев в Самораново, дознатели работят по две версии – самоубийство или нещастен случай.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР