Сто и тридесет души са дали положителни проби за новия

...
Сто и тридесет души са дали положителни проби за новия
Коментари Харесай

130 души са с коронавирус в център за бежанци в германски град

Сто и тридесет души са дали положителни проби за новия коронавирус в център за бежанци в Западна Германия, предаде ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8131
Тестовете на останалите 170 обитатели на центъра в град Санкт Аугустин, на около 30 км югоизточно от Кьолн, са били негативни, съобщи говорителка на местните власти на Кьолн. " Както във всички провинциални центрове, тук се прилагат най-високи стандарти за хигиена ", добави тя.

Понастоящем обитателите на центъра са настанени в отделни сгради, в зависимост от резултатите от тестовете си. Разделени са и районите извън сградата, а бежанците са инструктирани да се хранят само в стаите си.

Някои от далите отрицателни проби обитатели на центъра, където се подслоняват лица и семейства по време на първия етап от подаването на молба за убежище в Германия, са били преместени в други центрове.

342 са заразени с коронавирус в Германия

В други центрове за настаняване на мигранти в провинция Северен Рейн-Вестфалия, където се намира Санкт Аугустин, вече има две големи огнища на разпространение на коронавируса, припомня ДПА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8131  Намаляват новите инфектирани в Русия Намаляват новите инфектирани в Русия  Съветник на президента на Съединени американски щати: Китай преднамерено е заразил света Съветник на президента на Съединени американски щати: Китай преднамерено е заразил света  В Сингапур стопираха потреблението на медикаменти против ХИВ за лекуване на COVID-19 В Сингапур стопираха потреблението на медикаменти против ХИВ за лекуване на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР