Сръбските власти затягат мерките за борба с коронавируса, но все

...
Сръбските власти затягат мерките за борба с коронавируса, но все
Коментари Харесай

Сърбия затяга здравните мерките

Сръбските власти затягат мерките за борба с коронавируса, но все още не планират въвеждането на вечерен час, заяви премиерът Ана Бърнабич, предадоха световните агенции, предаде БТА.

Днес сръбското правителство проведе специално заседание във връзка с Covid кризата, като на този етап реши да забрани работата на ресторанти, кафенета, нощни клубове, търговски центрове и магазини от 21.00 вечерта до 5.00 часа сутринта. Изключение правят аптеките, доставката на храни и бензиностанциите.

Новите мерки влизат в сила от 17 ноември и ще действат засега до 1 декември. Ако тези ограничения не дадат резултат, следващото решение ще е за вечерен час, предупреди Бърнабич.



Гърция забрани през следващите дни събирания на повече от трима души на фона на предстоящата годишнина от студентските бунтове от 17 ноември 1973 г., довели до падането на военната диктатура.

В случай, че политически партии и отделни лица не спазят нареждането и организират масови събирания, те ще бъдат глобявани съответно с 5000 и 3000 евро, а всеки участник ще трябва да плати глоба от 300 евро.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15055  Здравко Димитров: Не съм спирал да работя, Пловдив си има кмет Здравко Димитров: Не съм спирал да работя, Пловдив си има кмет  Зам.-шефът на Европейска комисия Маргрете Вестагер е под карантина Зам.-шефът на Европейска комисия Маргрете Вестагер е под карантина  Директорът на УМБАЛ „ Александровска “: Дори и полева болница да се открие, няма да има кой да я обслужва Директорът на УМБАЛ „ Александровска “: Дори и полева болница да се открие, няма да има кой да я обслужва
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР