Списание Икономика дава тази престижна награда „Мистър и Мисис Икономика“

...
Списание Икономика дава тази престижна награда „Мистър и Мисис Икономика“
Коментари Харесай

Боян Томов: Бизнесът създава икономиката и повишава стандарта на живот

Списание Икономика дава тази престижна награда „ Мистър и Мисис Икономика “ вече 29 години. За мен е чест и тази година да бъда домакин на събитието. Искам да благодаря специално на кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова, която е тук въпреки тежкия ден. Така започна поздравителния адрес на изпълнителния директор на „ Медия Икономика България “ ЕООД, издател на Списание Икономика, Боян Томов. Той връчи награда връчи специалната награда на Списание икономика на Борислав Малинов, консултант на апарт хотел „ Лъки Банско “ за развитие на целогодишна туристическа дестинация, пише economic.bg.

Специална награда получи и Цветелина Николова от „ Катаржина Естейт “ за популяризиране на българското вино. „ Благодаря на Списание Икономика и в частност на Боян Томов а наградата. Искаме да покажем, че страната ни може да е голям играч на международната сцена и че българското вино не отстъпва на чуждите марки “, каза Николова.

По време на своето изказване Томов поздрави българския бизнес за неговите успехи през годината – за подкрепата му към брутния вътрешен продукт на страната, към повишаването на жизнения стандарт на хората. „ Без бизнес няма икономика “, каза Томов.

Според него работодателите са критикувани, но тяхната роля към развитието на икономиката е най-голяма.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР