Собственикът на изгорелия след пожара месокомбината във Войводиново коментира току

...
Собственикът на изгорелия след пожара месокомбината във Войводиново коментира току
Коментари Харесай

Нова огромна опасност заплашва Войводиново, обяви шефът изгорелия месокомбинат!

Собственикът на изгорелия след пожара месокомбината във Войводиново коментира току що в ефира какво ще се случи с неговите 200 работници. Петко Петков обяви също, че има един сериозен проблем, който е свързан с развалящото се месо.
Ето какво каза Петков в „ Тази сутрин” по bTV:
„ Нямаме достъп до месокомбината от една седмица, въпреки че пламъците вече ги няма. Много скоро може да настъпи сериозен проблем заради развалящото се месо. То е около 1000 тона и трябва да го разчистим, защото времето е топло.
Ние, като професионалисти казваме, че много сериозен може да стане проблема, ако не ни допуснат да влезем още днес. Застрахователите и БАБХ са готови за съдействие, много моля и разследващите органи да вземат спешни мерки, иначе ще стане страшно, тъй като времето е топло.
Онзи ден всички работници си получиха заплатите. Всички ще си платят техните отпуски. Ако застрахователите си свършат работата, сме готови да върнем веднага на работа 40-50 души. Относно тези 200 души на работа, искам да уточня, че има две компании – търговия и логистика, и работниците в производството са наполовина.
Благодаря на институциите, че ни съдействат, както и на банките, че ни помагат.”
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР