Служби в спор на пътя. Конфликтната ситуация между НСО и

...
Служби в спор на пътя. Конфликтната ситуация между НСО и
Коментари Харесай

Бивш шеф на НСО за екшъна между КАТ и Деси Радева: Дори големите мафиотски фамилии, които се трепят, не посягат на жените!

Служби в спор на пътя. Конфликтната ситуация между НСО и КАТ коментира в ефира на Нова тв генерал Румен Миланов, бивш директор на НСО. Според него случаят се преекспонира в политическа посока.

По думите му, ако има някакво противоречие между службите, те трябва да го изгладят и да се вземат сериозни мерки за използването на специалния режим на движение.

„ В цялата ситуация се вкарват политически компоненти, които аз не приемам. Може би има нещо срещу държавния глава. Няма спорни моменти в тази ситуация”, на мнение е Румен Миланов.

„ Автомобилът е спрял в крайна лява лента по посока на движението на ул. „ Фритьоф Нансен”, която е еднопосочна. На тази отсечка може да видим и други коли, паркирали по същия начин. Това е част от правителственото трасе, по което с години пътуват президент, премиер и други. Тоест, координацията между НСО и КАТ там е изработена с години”, обясни Миланов.

" Неоспоримо е, че това е автомобилът, който осигурява г-жа Радева. Но дори и големите мафиотски фамилии, които се трепят, не посягат на жените. Едно е президентът Радев, друго е неговата съпруга. Това не е коректно. Случаят се преекспонира, казва той.

Колите със специален режим имат право да нарушават правилата за движение, защото има екстремни ситуации, когато е застрашено лицето, което се вози. При битови нужди това трябва да се прави рядко, тъй като тези автомобили се набиват в очите на обществото и по внимателно трябва да се използват тези правила.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР