След като изложението в Ню Йорк преди близо месец бе

...
След като изложението в Ню Йорк преди близо месец бе
Коментари Харесай

Subaru WRX дебютира с много под очакваната мощност и адаптивно окачване

След като изложението в Ню Йорк преди близо месец бе отменено поради независещи от Subaru причини, ето че японската марка най-накрая представи спортно ориентирания седан в онлайн премиера. Моделът, който ще се появи в американските шоуруми през 2022 година вече е построен на новата Subaru Global Platform, подобно на Outback.
`Subaru

Под капака работи добре познат 2.4-литров бензинов двигател, който генерира 271 конски сили или с 3 конски сили повече от предходния модел, който разполагаше с 2.0-литров агрегат. За съжаление това е доста по-малко от слуховете, които се появиха, предполагащи мощност от над 300 конски сили. Разбира се, задвижването се предава към четирите колела, като от Subaru все още не разкриват технически характеристики относно ускорението.
`Subaru

За радост на феновете на „ ръчките “, механична трансмисия с шест предавки се предлага заедно с автоматична трансмисия с осем предавки. Тя пристига стандартно при WRX GT, който освен това се оборудва и с адаптивно окачване, за първи път при модела. Получавате още Recaro седалки с електрическа настройка, джанти с размер от 18 цола и различни системи за безопасност.
`Subaru

Новото Subaru WRX вече изглежда по-широко от предшественика си, а в предната част откриваме нови светлини, броня и решетка. Черни елементи по калниците и долната част на броните издават лека кросоувър нотка, макар в задната част да откриваме агресивен дифузьор с четири накрайника.
`Subaru

Интериорът в по-голямата си част е идентичен с този при Outback с вертикално разположен 11.6-инчов дисплей на инфотеймънт системата и класически аналогови прибори пред водача. Моделите с три педала се възползват и от механична ръчна, докато при автоматичната трансмисия тя е електрическа.
`Subaru

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР