Ситуацията с коронавирусната инфекция в нашата страна се стабилизира, това

...
Ситуацията с коронавирусната инфекция в нашата страна се стабилизира, това
Коментари Харесай

Путин намекна за охлабване на мерките

Ситуацията с коронавирусната инфекция в нашата страна се стабилизира, това е казал Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През, предаде РИА Новости.

" Днес получих най-новите данни за разпространението на инфекциозното заболяване в Руската федерация. Положението вдъхва оптимизъм. Това ни дава възможност да започнем да отхлабваме мерките. Този процес обаче трябва да бъде извършван много внимателно ", е казал още руският президент пред студенти в Москва.

Мерките, целящи ограничаването на разпространението на смъртоносното заразно заболяване, са в прерогативите на местните власти. Управите на около 80-те републики, области, градове и т.н. решават какви ограничения да въведат и за какъв срок.

Путин също е похвалил кметът на столицата Сергей Собянин за адекватните действия. " Благодарение на това, някои университети в Москва може да се върнат към присъствената форма на обучение ", е добавил държавният глава.

Разговорът на президента с възпитаниците на висши учебни заведения е бил проведен по повод деня на Света Татяна (отбелязван от Руската православна църква днес). Светицата у смятана за покровителка на студентите в страната.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18816  Огнище на ковид в дом за възрастни в Гърция Огнище на ковид в дом за възрастни в Гърция  Мъж, преборил COVID-19, се имунизира против вируса и умря Мъж, преборил COVID-19, се имунизира против вируса и умря  Държавите от Европейски Съюз могат да подхващат ограничения против производителите на вакснини за забавени доставки Държавите от Европейски Съюз могат да подхващат ограничения против производителите на вакснини за забавени доставки
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР