Седемнайсетгодишен гръцки гражданин е бил задържан, след като полицията в

...
Седемнайсетгодишен гръцки гражданин е бил задържан, след като полицията в
Коментари Харесай

9 нелегални мигранти са открити в автомобил в Северна Гърция

Седемнайсетгодишен гръцки гражданин е бил задържан, след като полицията в Аспровалта (Северна Гърция) е открила в автомобила, който управлявал, девет чужди граждани без редовни документи, съобщи АНА-МПА.

Тази сутрин на стария път Кавала - Солун задържаният не се подчинил на сигнал от полицейски патрул да спре автомобила и е увеличил скоростта си.

След преследване автомобилът е излязъл от пътя, без от това да пострада никой от пътниците, предаде БТА.

Срещу задържания е образувана преписка за незаконно превозване и трафик на мигранти, незаконно влизане в страната, неподчинение на полицейски орган, опасно шофиране.

Установено е още, че водачът не притежава свидетелство за правоуправление.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 154  Болен от ковид издъхна в кола за спешна помощ след едночасов престой пред болница във Варна Болен от ковид издъхна в кола за спешна помощ след едночасов престой пред болница във Варна  Президентите на Тунис и Франция разискаха незаконната миграция Президентите на Тунис и Франция разискаха незаконната миграция  Най-малко 140 мигранти са починали в събота край крайбрежията на Сенегал на път за Канарските острови Най-малко 140 мигранти са починали в събота край крайбрежията на Сенегал на път за Канарските острови
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР