Световните лидери в разработването на медицинска апаратура дариха 15 апарата

...
Световните лидери в разработването на медицинска апаратура дариха 15 апарата
Коментари Харесай

Болници в Пловдив получиха медицинска апаратура за COVID-19

Световните лидери в разработването на медицинска апаратура дариха 15 апарата за обдишване, които ще помогнат за лечението на пациентите с тежки симптоми на Коронавирус - 19.

10 от апаратите за обдишване ще бъдат предоставени на УМБАЛ „ Свети Георги “, където се лекуват 1/3 от заразените с COVID-19 от Пловдив и региона. МБАЛ „ Св. Мина “ ще бъде оборудвана с 3 апарата за обдишване, а МБАЛ „ Св. Пантелеймон “ ще получи два.

Освен ценната апаратура компанията дари и 100 000 респираторни маски за лечебни заведения и медицински центрове в града.

Отправям искрените си благодарности към BTL Industries Bulgaria за оказаната помощ в този така тежък момент. Вашата компания е пример за това как отговорният бизнес подкрепя общността и е ангажирана да допринася заедно да се справим с трудната ситуация, пред която са изправени жителите на Пловдив и цялото ни общество. Жестът ви е безценен и ще даде шанс да бъдат спасени хиляди човешки животи.



Три болници в Пловдив ще получат ценна животоспасяваща апаратура благодарение на BTL Industries! Световните лидери в...
Публикувахте от в Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16481  Въпреки имунизацията: във Англия ще носят маски още цяла година Въпреки имунизацията: във Англия ще носят маски още цяла година  6 от всеки 10 страни по света са взели притеснителни ограничения против ковид 6 от всеки 10 страни по света са взели притеснителни ограничения против ковид  COVID-19 лиши майката на седмокласничка. Събират пари за децата на умрелите медици и учители COVID-19 лиши майката на седмокласничка. Събират пари за децата на умрелите медици и учители
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР