Световната здравна организация (СЗО) предупреди, че сега не е моментът

...
Световната здравна организация (СЗО) предупреди, че сега не е моментът
Коментари Харесай

СЗО предупреди бдителността в борбата с коронавируса да не отслабва въпреки добрите новини за ваксините

Световната здравна организация (СЗО) предупреди, че сега не е моментът за самодоволство в борбата с коронавируса, въпреки положителните новини за възможни ваксини, предадоха БТА и Ройтерс.

" Точно в момента сме изключително притеснени от нарастването на броя на случаите на Ковид-19, което виждаме в някои страни ", заяви в Туитър генералният директор на организация Тедрос Аданом Гебрейесус. " Особено в Европа и в двете Америки здравни работници и здравни системи са на точката на пречупване ", предупреди той.

Борбата срещу коронавируса не е избор между живота и препитанието, подчерта Гебрейесус на виртуална пресконференция в Женева. " Най-бързият начин за отваряне на икономиките е да бъде победен вирусът ", добави той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15131  Протестите в Беларус не престават към този момент 100 дни макар полицейските репресии Протестите в Беларус не престават към този момент 100 дни макар полицейските репресии  Заведенията желаят да отворят порти за празниците Заведенията желаят да отворят порти за празниците  Осигуриха спомагателни кревати за заболели от COVID-19 в Перник Осигуриха спомагателни кревати за заболели от COVID-19 в Перник
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР