САЩ отказват да участват в стартирането днес на глобална инициатива

...
САЩ отказват да участват в стартирането днес на глобална инициатива
Коментари Харесай

САЩ отказват да участват в стартирането на глобалната инициатива на СЗО за лекарства и ваксини срещу коронавируса

САЩ отказват да участват в стартирането днес на глобална инициатива за ускоряване на разработването, производството и дистрибуцията на лекарства и ваксини срещу COVID-19, съобщи говорител на американската мисия към Световната здравна организация (СЗО) в Женева, цитиран от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6204
" Няма да има официално участие на САЩ ", съобщи говорителят чрез имейл в отговор на въпрос на агенцията и добави: " Очакваме с нетърпение да научим повече за тази инициатива в подкрепа на международното сътрудничество за разработване на ваксина срещу COVID-19, колкото е възможно по-скоро ".

Тръмп предложи да си инжектираме дезинфектанти срещу COVID-19

Американският президент Доналд Тръмп обяви замразяване на финансовия принос на САЩ за СЗО, където те са най-големият донор на средства. Френският президент Еманюел Макрон и германският канцлер Ангела Меркел ще помогнат за стартирането на глобалната инициатива, съобщи СЗО в навечерието на събитието, посочва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6204  Софиянци още веднъж на път, километрично запушване на

Софиянци още веднъж на път, километрично запушване на " Тракия "  Русенска компания стопира работа поради намерено огнище на ковид Русенска компания стопира работа поради намерено огнище на ковид  Путин: Положението е по-тежко, в сравнение с през 2008 година Путин: Положението е по-тежко, в сравнение с през 2008 година
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР