Ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение в Силистра /МБАЛ/

...
Ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение в Силистра /МБАЛ/
Коментари Харесай

Болницата в Силистра има неотложна нужда от средства

Ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение в Силистра /МБАЛ/ се обръща с апел към всички, които имат възможност да подпомогнат лечебното заведение с финансови средства за закупуване на защитно облекло, консумативи и дезинфектанти, пише на сайта на болницата.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6673
Защитното облекло, консумативите и дезинфектантите са необходими в големи количества за дейността на лечебното заведение в създалата се епидемична обстановка.

Шест нови заразени деца с COVID-19, трима души още са починали

Персоналът на МБАЛ в Силистра има неотложна нужда от хирургически маски, респираторни маски - FFP2, FFP3, нестерилни еднократни ръкавици, еднократни престилки.

" В този труден момент всеки дарителски жест има голямо значение за лечебното заведение, на което всички разчитаме! ", се казва в апела.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6673  Авиационно-космическият конгрес подари защитни шлемове на лекари в Плевен Авиационно-космическият конгрес подари защитни шлемове на лекари в Плевен  Бразилският президент за големия брой умряли от COVID-19 в страната му: И аз какво да направя? Бразилският президент за големия брой умряли от COVID-19 в страната му: И аз какво да направя?  Инфлацията в Германия се забавила в допълнение през април Инфлацията в Германия се забавила в допълнение през април
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР