Румънски полицейски синдикат съобщи, че 264 служители на министерството на

...
Румънски полицейски синдикат съобщи, че 264 служители на министерството на
Коментари Харесай

Близо 300 румънски полицаи са заразени с новия коронавирус

Румънски полицейски синдикат съобщи, че 264 служители на министерството на вътрешните работи са заразени с новия коронавирус, а 161 от тях са приети в болници, съобщава информационният сайт Зиаре.
Синдикатът на европейските полицаи Европол обвини министерството, че крие броя на заразените служители.

Министерството на вътрешните работи държи скрита бройката на служителите, заразени с новия коронавирус, макар мнозинството от полицаите да са били на предна линия, а рискът от заразяване да е бил неминуем, посочва синдикатът и отбелязва, че както и лекарите, полицаите също трябва да получат допълнителен бонус за риск.

Медиците в Румъния, които работят със заразени с коронавирус пациенти, получават месечна надбавка от 500 евро.

Синдикатът Европол информира още, че 3196 служители на румънското МВР са в изолация или карантина, а 1963 до момента са излезли от изолация или карантина. Шейсет и четири румънски полицаи са били изписани от болници след заразяване с новия коронавирус.

В Румъния има общо 11 616 души, заразени с новия коронавирус, по данни към вчера. Актуализирана информация за развоя на епидемията се съобщава около 13,00 ч. По последни данни от днес жертвите на Ковид-19 в страната са 663.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6628
Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6628  Хотелите в Полша отварят за летните ваканции Хотелите в Полша отварят за летните ваканции  Ердоган: Ще стиснем още малко зъби, ще дойдат положителни дни Ердоган: Ще стиснем още малко зъби, ще дойдат положителни дни  Еърбъс излезе на загуба от близо половин милиард евро за първото тримесечие Еърбъс излезе на загуба от близо половин милиард евро за първото тримесечие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР