Растат случаите на болни от коронавирус в Сливен. Инфекциозните отделения

...
Растат случаите на болни от коронавирус в Сливен. Инфекциозните отделения
Коментари Харесай

Растат случаите на болни от COVID-19 в Сливен

Растат случаите на болни от коронавирус в Сливен. Инфекциозните отделения са пълни, а медиците искат помощ от частните болници.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6235
Вътрешното отделение във Военната болница спешно ще бъде преструктурирано като инфекциозно. По спешност са сформирани още два екипа от медици.

Нови двама починали от COVID-19 у нас, 1188 са общо заразените

Директорът на болницата е на първа линия и е притеснен, че са на предела,съобщава БТВ. Пълно е и инфекциозното отделение в Областната болница.

От двете лечебни заведения призоваха частните болници в града да поемат част от тежестта.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6235  Генералното консулство на Турция в Бургас е дарило защитни дрехи за Сливен Генералното консулство на Турция в Бургас е дарило защитни дрехи за Сливен  Франция отвори текстилните магазини, с цел да подсигурява производството на маски Франция отвори текстилните магазини, с цел да подсигурява производството на маски  Русия пред риск от дефицит на болнични кревати Русия пред риск от дефицит на болнични кревати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР