През изминалото денонощие е направен скрининг с тестове за COVID

...
През изминалото денонощие е направен скрининг с тестове за COVID
Коментари Харесай

Лекар и две медицински сестри са новите заразени с коронавирус в Хасково

През изминалото денонощие е направен скрининг с тестове за Коронавирус 19 на част от медицинския екип в областната болница. Взети 27 проби за коронавирусна инфекция, три от които са дали положителен резултат, съобщиха от общината.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5716
Заразените с Коронавирус 19 са един лекар и две медицински сестри от екипа на инфекциозно отделение в МБАЛ-Хасково.

От Регионалната здравна инспекция в Хасково, заедно със служители на ОД на МВР - Хасково работят по установяване на контактните лица.

Вижте новите данни за коронавируса на Разпети петък
С новите три случая броят на установените заразени с Коронавирус 19 в хасковска област за последните 24 часа е 4 човека.

" За пореден път призовавам всички жители на област Хасково да останат у дома. Само ако сме единни в изпълнението на мерките, можем да прекъснем веригата и да запазим здравето и живота на най-близките си хора. " - заяви областният управител на Хасково Д-р Стефка Здравкова.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5716  И Португалия се задъхва от нови случаи на COVID-19 И Португалия се задъхва от нови случаи на COVID-19  Businessinsider: Ново лекарство против COVID-19 демонстрира отлични резултати в битката със болестта Businessinsider: Ново лекарство против COVID-19 демонстрира отлични резултати в битката със болестта  Вижте новите данни за ковид на Разпети петък Вижте новите данни за ковид на Разпети петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР