Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Тръмп: Без финансова помощ за лошо управляваните щати

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви във вторник, че няма да препоръча предоставянето на правителствени финансови облекчения на отделни щати, които са били " лошо управлявани " за дълъг период от време.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6598
" Има разлика между американски щат, която е загубила пари заради COVID-19, и друг, който се управлява лошо от 25 години ", посочи той по време на пресконференция в Белия дом.

Финансовото спасяване на подобни американски щати би било несправедливо спрямо тези, които са свършили добра работа, подчерта президентът.

Ще пострада ли рейтингът на Тръмп заради коронавируса?

Тръмп заяви, че все още предстои да се работи по няколко други проблема с отделните щати, а именно намаляване на данъците върху заплатите.

Говорейки за поредното забавяне при възобновяването на заседанията на Камарата на представителите, Тръмп заяви, че демократите трябва да се върнат във Вашингтон, но " не искат ", тъй като " те се наслаждават на почивката си ", отбелязва БНР.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6598  Броят на смъртните случаи от COVID-19 във Франция наближава 24 000 Броят на смъртните случаи от COVID-19 във Франция наближава 24 000  Шефът на Столичната РЗИ разгласи по кое време ще е идващото либерализиране на ограниченията Шефът на Столичната РЗИ разгласи по кое време ще е идващото либерализиране на ограниченията  Близо 600 нови умряли във Англия от ковид Близо 600 нови умряли във Англия от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР