Председателката демократ на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси

...
Председателката демократ на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси
Коментари Харесай

Пелоси иска от най-висшия американски военен Тръмп да не дава нежелани заповеди

Председателката демократ на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси съобщи, че е разговаряла с председателя на Комитета на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ Марк Мили да се вземат предпазни мерки, за да се гарантира, че президентът републиканец Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския няма да може да започне военни действия или да нареди нанасяне на ядрен удар в последните му две седмици на власт, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс, цитирани от БТА.

" Положението с този нестабилен президент не би могло да е по-опасно и трябва да направим всичко по силите си да защитим американския народ от неговата атака над нашата страна и нашата демокрация ", заявява Пелоси в писмо до свои колеги.

По-късно днес тя ще се срещне с демократите от Камарата на представители, за да обсъдят процедура за импийчмънт на президента.

Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 81  И още веднъж: И още веднъж: " Семейство Симпсън " планува протестите в Капитолия  Могат ли да изгонят Тръмп? Могат ли да изгонят Тръмп?  Рита Уилсън: Това не е Америка, поради която татко ми избяга от България Рита Уилсън: Това не е Америка, поради която татко ми избяга от България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР