Правителството на Испания реши да удължи за неопределен срок забраната

...
Правителството на Испания реши да удължи за неопределен срок забраната
Коментари Харесай

Испанските власти удължиха забраната за преките полети от Италия

Правителството на Испания реши да удължи за неопределен срок забраната за преките полети от Италия заради разпространението на коронавируса от новия вид.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2393
Това се посочва в указа, публикуван днес в официалния държавен вестник на страната, предаде ТАСС.

Сред заразените в Испания близо 14% са здравни работници

В документа се отбелязва, че здравното министерство на Испания може да отмени забраната за полети на самолети, които транспортират само испански граждани или регистрирани жители на Испания. Това ще става със специално разрешение на министерството на здравеопазването.

На 10 март властите на Испания решиха да спрат преките авиовръзки с Италия до 25 март заради разпространението на коронавируса, предаде БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2393  ГЕРБ подари 100 000 лева за битка с ковид по предложение на Борисов ГЕРБ подари 100 000 лева за битка с ковид по предложение на Борисов  Дезинфекцират банкоматите в Кюстендил Дезинфекцират банкоматите в Кюстендил  Рекорден брой за ден починаха в Иран от ковид Рекорден брой за ден починаха в Иран от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР