Полша затвори временно границите си за хиляди трансгранични работници, съобщава

...
Полша затвори временно границите си за хиляди трансгранични работници, съобщава
Коментари Харесай

Полша затваря временно границите си за хиляди трансгранични работници

Полша затвори временно границите си за хиляди трансгранични работници, съобщава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2833
Мярката влиза в сила от днес и ще изисква трансграничните работници да останат от едната страна на границата до 11 април. Освен това всеки, който влиза в Полша, ще бъде поставян под 14-дневна карантина. Това обаче не важи за сферата на товарните превози с камиони и влакове.

20 войници на НАТО в Литва са с положителни проби за коронавирус

Влизащото в сила от днес решение да бъдат затворени границите за трансграничните работници беше посрещнато с възмущение, особено от тези, които ежедневно пътуват за работа до съседна Германия.

Според полското правителство повечето от коронавирусните инфекции в Полша са привнесени. Трийсет и осем милионната страна е потвърдила 1244 случая на инфектиране. Шестнайсет души са починали.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2833  Не е време за пътешествия, само че COVID-19 няма да ни затвори вечно Не е време за пътешествия, само че COVID-19 няма да ни затвори вечно  Евакуирахме от Бали наши сънародници, прибрахме други от Делхи Евакуирахме от Бали наши сънародници, прибрахме други от Делхи  Азис в суматоха от ковид, зове ромите да си стоят у дома Азис в суматоха от ковид, зове ромите да си стоят у дома
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР