Полицейските власти в Испания са санкционирали мъж, който засекли да

...
Полицейските власти в Испания са санкционирали мъж, който засекли да
Коментари Харесай

Мъж втрещи полицията - излязъл навън, за да си поразходи рибките

Полицейските власти в Испания са санкционирали мъж, който засекли да се разхожда по една от централните улици в областта Ла Риоха с малък аквариум в ръцете си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6436
Когато го спрели за обяснение, той невъзмутимо им отвърнал, че е излязъл от дома на сестра си, ``за да поразходи малко рибките ѝ``.

Леко увеличение на смъртните случаи в Испания за денонощието

Без да се замислят, служителите на реда веднага санкционирали мъжа, който след това бил приканен да се прибере обратно вкъщи с рибките.

По последни данни заразените с COVID-19 в Испания са близо 230 хил. души, а регистрираните смъртни случаи - над 23 хиляди.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6436  В Русе 210 души са санкционирани за седмица за неспазване на противоепидемичните ограничения В Русе 210 души са санкционирани за седмица за неспазване на противоепидемичните ограничения  Алеите в градския парк в Тервел ще се дезинфекцират всеки ден Алеите в градския парк в Тервел ще се дезинфекцират всеки ден  Трима от едно семейство са предадени на съд за нарушение на карантинната си Трима от едно семейство са предадени на съд за нарушение на карантинната си
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР