По-високите температури изкушиха нюйоркчани да нарушат карантината, поради което полицията

...
По-високите температури изкушиха нюйоркчани да нарушат карантината, поради което полицията
Коментари Харесай

Нюйоркската полиция засилва мерките за спазване на социална дистанция през уикенда след затоплянето на времето

По-високите температури изкушиха нюйоркчани да нарушат карантината, поради което полицията разположи 1000 служители този уикенд, за да следи за спазването на социалната дистанция и събиранията на обществени места, предаде Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7005
Полицаите дежурят пеш, с велосипеди и с коли, за да предотвратяват струпването на много хора на едно място и да напомнят на хората, които се наслаждават на хубавото време, че санитарните ограничения изискват да се спазва два метра дистанция.

Ню Йорк назначава хиляди, за да търсят контактни лица

Нюйоркската градска полиция от 16 март е извършила 60 ареста и е издала 343 акта, свързани с неспазване на социалната дистанция, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7005  Нови 621 умряли от COVID-19 във Англия Нови 621 умряли от COVID-19 във Англия  Излязоха пробите на още седем пасажери от полета от Амстердам Излязоха пробите на още седем пасажери от полета от Амстердам  Сачева ще предложи да се удвоят дните неплатен отпуск, зачитани за стаж Сачева ще предложи да се удвоят дните неплатен отпуск, зачитани за стаж
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР