Още 4,4 милиона души са податливи заявления за обезщетения за

...
Още 4,4 милиона души са податливи заявления за обезщетения за
Коментари Харесай

Още над 4 млн. безработни в САЩ

Още 4,4 милиона души са податливи заявления за обезщетения за безработица в САЩ в периода 11-17 април, предаде Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6120
" С новите хора общият брой, регистрирани в бюрата по труда през изминалите пет седмици в страната, е надхвърлил 20 млн. души, или 15 на сто от работната сила в страната ", отбеляза британската медия.

Според експерти хората, останали без доходи, може да са били и повече. " Официалната статистика не е взела предвид надничарите и свободните професии ", посочи още Би Би Си.

Данните са били публикувани на фона на информацията, че фондът от 349-те милиарда долара, отпуснат от Белия дом за подпомагане на малкия и среден бизнес, е изчерпан.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6120  125 072 души са върнати от КПП-тата, хиляди нарушили възбраните за изключителното състояние 125 072 души са върнати от КПП-тата, хиляди нарушили възбраните за изключителното състояние  Над 60 000 са инфектираните с COVID-19 в Русия Над 60 000 са инфектираните с COVID-19 в Русия  Владимир Путин: Не би трябвало да се позволяват неприятни задължения Владимир Путин: Не би трябвало да се позволяват неприятни задължения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР