От 4 май Малайзия ще разхлаби ограниченията, предназначени за спиране

...
От 4 май Малайзия ще разхлаби ограниченията, предназначени за спиране
Коментари Харесай

Малайзия разхлабва ограниченията срещу COVID-19

От 4 май Малайзия ще разхлаби ограниченията, предназначени за спиране на разпространението на новия коронавирус, каза днес премиерът Мухидин Ясин, цитиран от ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6866
Той изнесе реч по случай Деня на труда, в която призна, че наложените от средата на март ограничения вредят на търговията. " Трябва да намерим начин да балансираме между възстановяването на икономиката на страната и справянето с Ковид-19 ", каза премиерът.

Малайзия се възстановява от коронавируса, смята здравното й министерство

Общо 6002 души бяха заразени, от които 102 починаха от Ковид-19, болестта, причинявана от новия коронавирус. Близо 70 на сто от далите положителни проби в Малайзия са оздравели, цитира БТА.

Мухидин Ясин каза в телевизионното обръщение, че магазините и ресторантите трябва да спазват стриктни санитарни правила и да следят да има дистанция между клиентите, след като отворят.

Спортни дейности с участието на до 10 души ще бъдат разрешени, предаде Ройтерс.

Религиозните събирания и други масови прояви остават забранени. Кината, нощните клубове, училищата и университетите ще останат затворени.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6866  Нисан възнамерява да възобнови работата на завода си на 4 май в Испания Нисан възнамерява да възобнови работата на завода си на 4 май в Испания  Директорът на РЗИ-Видин разкри от кое място е пристигнала болестта в дома за деца

Директорът на РЗИ-Видин разкри от кое място е пристигнала болестта в дома за деца  МВФ с помощ от 411 млн. $ за Етиопия в борбата й с ковид МВФ с помощ от 411 млн. $ за Етиопия в борбата й с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР