От понеделник правителството на САЩ ще изисква от всички пътници,

...
От понеделник правителството на САЩ ще изисква от всички пътници,
Коментари Харесай

И САЩ въведоха задължителен тест за всички пристигащи от Великобритания

От понеделник правителството на САЩ ще изисква от всички пътници, пристигащи от Великобритания, да представят отрицателен тест за COVID-19, направен не повече от 72 часа преди заминаването им, заради опасения, свързани с появилия се в Обединеното кралство нов щам на коронавируса, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.

Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията обявиха в съобщение късно снощи, че всички пасажери на пътнически полети от Великобритания трябва да имат отрицателен тест, за да могат да се качат на борда и да заминат за САЩ.

Решението е коренен обрат, след като във вторник администрацията на президента Тръмп уведоми американските авиолинии, че не планира да изисква тестове за пасажери, пристигащи от Великобритания. Новото изискване ще важи за всички пътуващи, включително за американски граждани, съобщи в. " Вашингтон пост ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17321  Германските управляващи с детайлности за първия случай на новия вариант на ковид в страната Германските управляващи с детайлности за първия случай на новия вариант на ковид в страната  Дъжд и COVID-19 оставиха фамозен плаж в Австралия полупразен на Коледа Дъжд и COVID-19 оставиха фамозен плаж в Австралия полупразен на Коледа  772 нови случаи на инфектирани с COVID-19 у нас и 1 215 излекувани 772 нови случаи на инфектирани с COVID-19 у нас и 1 215 излекувани
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР