Общо 79 предупредителни протокола за неспазване на противоепидемичните мерки са

...
Общо 79 предупредителни протокола за неспазване на противоепидемичните мерки са
Коментари Харесай

Близо 80 нарушения за неспазване на противоепидемичните мерки са засечени за три дни в Русенско

Общо 79 предупредителни протокола за неспазване на противоепидемичните мерки са съставени през последните три дни в Русенско. Това съобщиха от Областния оперативен щаб в крайдунавския град.

Сред най-честите нарушения са неизползване на маски на регламентираните за това места, както и струпване на много хора без да се спазва необходимата дистанция. При повторно нарушение ще се налагат санкции.



От Областния оперативен щаб информират, че през изминалата седмица полицията е извършила 356 проверки за спазване на домашната карантина. Нарушения не са установени.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13847  ВТУ минава напълно на електронно образование ВТУ минава напълно на електронно образование  Частна пловдивска клиника с кърваво писмо до здравния министър: Къде са респираторите от страната? Частна пловдивска клиника с кърваво писмо до здравния министър: Къде са респираторите от страната?  Лекари предизвестиха за възможен риск при хората, изкарали без признаци COVID-19 Лекари предизвестиха за възможен риск при хората, изкарали без признаци COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР