Общо 740 нови смъртни случая вследствие на Ковид-19 бяха регистрирани

...
Общо 740 нови смъртни случая вследствие на Ковид-19 бяха регистрирани
Коментари Харесай

Броят на починалите от коронавируса в Индия надхвърли 30 000

Общо 740 нови смъртни случая вследствие на Ковид-19 бяха регистрирани в Индия през последните 24 часа, предаде Франс прес, като цитира властите.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10757
С това общият брой на починалите надхвърли 30 000. Тази бройка обаче е смятана за силно подценена, отбелязва агенцията.

Индия задмина Франция в мрачната статистика на смъртните случаи, свързани с коронавируса, и достигна шесто място, след САЩ, Бразилия, Великобритания, Мексико и Италия.

Близо 50 000 заразени с коронавирус за денонощие в Индия

Индийските власти регистрираха за последните 24 часа 49 310 нови случая на заразяване, с което общият им брой достигна близо 1,3 милиона. Индия е на трето място в света по този показател след САЩ и Бразилия.

Много експерти обаче са убедени, че поради малкия брой на извършените тестове във втората по брой на населението страна в света, ситуацията вероятно е много по-тежка, отбелязва Франс прес.

Изследване за антитела, проведено по нареждане на правителството, показа тази седмица, че близо една четвърт от жителите на столицата Делхи са се заразили с коронавируса. Това е 40 пъти повече от официалните данни, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10757  Даренията за битка с COVID-19 у нас са над 42 млн. лева Даренията за битка с COVID-19 у нас са над 42 млн. лева  За 5811 нови инфектирани с ковид в Русия За 5811 нови инфектирани с ковид в Русия  Д-р Петър Марков: Имунитетът против коронавирусните инфекции не е изключително дълъг Д-р Петър Марков: Имунитетът против коронавирусните инфекции не е изключително дълъг
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР