Новите случаи на коронавирус, установени в Кипър за едно денонощие,

...
Новите случаи на коронавирус, установени в Кипър за едно денонощие,
Коментари Харесай

662 станаха случаите на коронавирус в Кипър

Новите случаи на коронавирус, установени в Кипър за едно денонощие, са 29, съобщиха здравните власти в страната, предаде в електронното си издание местният вестник " Филелефтерос ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5329
С това общият брой на регистрираните случаи достигна 662 (в които влизат десет случая в двете британски бази, но не са включени случаите в окупирания от Турция Северен Кипър).

Заразени без симптоми предават коронавируса в 70% от случаите

От регистрираните вчера 29 случая 19 са установени при проследяването на контактите на известни заразени, а 10 - в рамките на програмата за извършване на 20 хиляди теста сред работещи в публичния и частния сектор, системата на здравеопазването, националната гвардия и други сектори.

От новоустановените случаи 12 са на работещи в едно и също предприятие.

Заразата продължава да убива в Русия

Вчера следобед от други страни в Кипър са се завърнали 148 кипърци. Те са пристигнали с два полета - единия от Лондон, а другия - от София.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5329  Полицаи в Русе пуснаха сирени в поддръжка за медиците Полицаи в Русе пуснаха сирени в поддръжка за медиците  Заразени без признаци предават ковид в 70% от случаите Заразени без признаци предават ковид в 70% от случаите  Омбудсманът към компаниите за бързи заеми: Граждани молят за пролонгация, дайте им я Омбудсманът към компаниите за бързи заеми: Граждани молят за пролонгация, дайте им я
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР