На този етап правителството не предвижда да осигури допълнителен платен

...
На този етап правителството не предвижда да осигури допълнителен платен
Коментари Харесай

Без допълнителен отпуск за родители, използвали я, за да гледат децата си

На този етап правителството не предвижда да осигури допълнителен платен годишен отпуск от 20 дни за родители, които по време на извънредното положение у нас, използваха отпуската си, за да гледат децата си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9420
Социалният министър Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е се аргументира с разчета, че правоимащи биха били 700 000 работещи, а разходите ще надхвърлят 350 милиона лева.

Сачева заяви, че за работещите родители се предвиждат други мерки:

„ Да се подобрят още условията по отношение на кредитите за хората, които бяха в неплатен отпуск - до 4500 лева. Има еднократна помощ от 375 лева за хората, които отново бяха в тази хипотеза. Към момента вече детските градини са отворени. Що се отнася до децата, които са в училищна възраст от министерство на образованието направиха всичко възможно да се осигурят допълнително дейности по интереси, включително и през лятото “.

Социалното министерство предвижда също социални услуги за деца със специални образователни потребности и деца с увреждания.

Регламентираха изчисляването на обезщетението за неползван отпуск при прекратяване на трудов договор
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9420  Медицинска сестра и две деца от Нова Загора са с COVID-19 Медицинска сестра и две деца от Нова Загора са с COVID-19  Eпидемията от ковид в Иран не отслабва Eпидемията от ковид в Иран не отслабва  Принц Чарлз изгубил усета и обонянието си след COVID-19 Принц Чарлз изгубил усета и обонянието си след COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР